Çandırlar İlkokulu
Çandırlar Köyü Çandırlar Mahallesi Merkez Sokak Kapı No82 Adana/Feke

VİZYON

Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetlerini çevre imkanları ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

MİSYON

Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Öğretmen :-
Öğretim Şekli :NORMAL öĞRETİM

NORMAL öĞRETİM

08.30-14.20

SOBA

İlçeye uzaklık 28km

Köy Lojmanı var. 1+1 .Soba ile ısınma sağlanıyor.

1 kontenjan bulunuyor. Öğrenci sayısı:6